adeyaka
“ADEYAKA” és un concepte japonès que evoca elegància, noblesa, refinament, exclusivitat, equilibri, i vitalitat.
ADEYAKA neix de la dilatada experiència d’un equip de professionals dedicats a l’equipament d’oficines i espais col·lectius, amb una especial sensibilitat pel món de l’arquitectura i el disseny.
La nostra activitat va dirigida a la col·laboració amb arquitectures i estudis d’interiorisme per al desenvolupament de projectes d’oficines i espais de treball. ADEYAKA representa firmes de primer nivell i la seva tasca se centra a donar suport al món de l’Arquitectura en tot el procés d’implantació i disseny dels seus projectes.
Compromesos amb la Smart Office i amb el Living Office, des ADEYAKA intentem aportar la nostra visió al sector, fruit de l’experiència i d’una estreta relació amb les firmes a les que representem.
La nostra tasca cobreix des de l’assessorament tècnic dels diferents productes i solucions, possibles layout d’acord als criteris tècnics sobre el projecte real, suport en presentacions 3D i Realitat Virtual, com a eines de comunicació entre l’arquitectura i el client, fins al subministrament i muntatge de les diferents propostes de mobiliari, compartimentació, paviment, il·luminació, branding …
usm
Fundada a la ciutat suïssa de Münsingen en 1885 per Ulrich Schärer, USM es coneixia inicialment com a fabricant d’estris de ferreteria i panys per a finestres d’alta qualitat.
El 1961, Paul Schärer, nét del fundador, va decidir reorientar l’activitat i convertir USM en una empresa industrial moderna. Com a conseqüència va encarregar a l’arquitecte suís Fritz Haller el disseny d’un nou edifici per a la firma.
Haller va dissenyar l’edifici basant-se en el seu sistema Mini / Midi / Maxi, un principi de construcció amb una armadura d’acer per a edificis de diferents mides. L’arquitectura modular única inspirar a Haller i Schärer a crear solucions flexibles d’emmagatzematge amb el mateix sistema. I així l’any 1963 es va convertir en l’any de naixement del sistema modular pioner que va adquirir prestigi internacional amb el nom USM Haller.
A l’actualitat, USM té més de 400 empleats a tot el món. La seu principal de l’empresa, així com la producció segueixen en Münsingen a Suïssa. Els Sistemes Modulars USM es distribueixen en més de 50 països, a través d’una creixent xarxa de més de 400 distribuïdors qualificats.
La forma segueix a la funció. La pretensió de Paul Schärer i de Fritz Haller, de combinar la funcionalitat i l’estètica en solucions intemporals per a la llar i el treball, va produir conceptes modulars que van capturar l’esperit de l’època.
Els Sistemes USM Haller estan des de 2001 inclosos en la col·lecció permanent del Museu d’Art Modern “MoMA” de Neva York.
La Fundació Mies van der Rohe Barcelona va ser creada el 1983 per l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu inicial de portar a terme la reconstrucció del Pavelló Alemany, dissenyat per Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich per a l’Exposició Internacional de Barcelona del 1929.
A més d’atendre la conservació i el coneixement del Pavelló Mies van der Rohe, la Fundació impulsa el debat, la difusió i la sensibilització sobre temes d’arquitectura i urbanisme contemporanis. També promou l’estudi de l’obra de Ludwig Mies van der Rohe i del Moviment Modern. Atenent als seus fins, la Fundació porta a terme diferents activitats com premis, congressos, conferències, exposicions, tallers i instal·lacions.