jurat
eduardo arjonilla sánchez
eduardo arjonilla sánchez
Arquitecte per la Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC). Va iniciar la seva trajectòria professional al departament de projectes de la Sagrada Família per dur a terme les obres de les cobertes de la nau principal del temple, a les ordres de Jordi Faulí.
Actualment es Project Manager d’obres integrals per K-Accounts, i responsable de Innovació i Tecnologia a ADEYAKA.
Des de la seva incursió al món de les “realitats esteses” al 2013, ha desenvolupat una àmplia gamma d’habilitats tècniques i creatives que li permeten dissenyar i crear experiències immersives úniques. En el seu paper professional ha liderat nombrosos projectes innovadors al camp de les realitats esteses que combinen el millor de les dues disciplines. El seu coneixement en el 3D l’ha portat a “donar vida” en format VR, als projectes guanyadors de les anteriors edicions del concurs Pavilion Workplace.
katrin eckert
katrin eckert
Directora creativa a USM, responsable de desenvolupament i innovació de la marca i la seva gamma de productes cap a un futur sostenible, així com del departament d’interiors modulars, on dirigeix els principals projectes de disseny d’interiors o muntatges expositius per a fires i esdeveniments promocionals com la Fira del moble de Milà.
Com a arquitecta, amb gairebé trenta anys de trajectòria professional, ha projectat i construït habitatge públic i privat. Fa tretze anys que es va especialitzar en el sector minorista, liderant departaments d’arquitectura de grans marques internacionals, com Tally Weijl i Swatch. Des de fa sis anys forma part d’USM amb diferents càrrecs.
Dins USM, explora de manera concisa els límits dins de la llar i el lloc de treball, per identificar els factors que estan canviant la manera com les persones viuen i treballen avui dia, per plantejar com el sistema modular d’USM pot donar resposta a aquestes necessitats transformant l’impacte ambiental i la manera com treballem i vivim.
daria de seta
daria de seta
Doctora arquitecta pel Politécnico di Milano. Daria de Seta sempre ha compaginat la pràctica professional amb una intensa activitat teòrica-crítica. La seva tasca com a comissària d’exposicions d’arquitectura i fotografia, la seva col·laboració amb diverses revistes d’art i arquitectura, i sobretot l’activitat acadèmica nodreixen i integren la recerca pràctica de la professió. Després d’haver estat professora de projectes a Ginebra (HEAD-HEPIA) des de 2009 fins a 2014, actualment és professora de projectes i Cap de l’àrea de “Disseny d’espais” a ELISAVA, (Barcelona). Es regularment convidada a diverses universitats europees.
Sòcia fundadora de l’estudi d’arquitectura Garcés-de-Seta-Bonet des del 2011, ha impulsat la projecció internacional de la firma amb projectes a l’estranger com el Palau de Justícia de Estrasburg, la Casa Talbot Wallys, el conjunt de habitatges a Tours, la Cité Administrative de Briançon (França), la Estació Marítima i les Escenografies pel Teatre Grec de Siracusa, el Nou litoral de la ciutat de Portici (Italià) i la seu de l’Ajuntament amb Archeolab en el antic Site du Prieuré (Suiza), i es sumen a altres projectes més propers com, per exemple, l’ampliació del Museu Picasso, el Taller per al pintor Arranz Bravo, les Tres Estacions del Metro Línia 9 a Barcelona. Totes elles guardonades amb reconeguts premis nacionals e internacionals.
javier guardiola pila
javier guardiola pila
Arquitecte per l´Escola Tècnica Superior d´Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC). Director de projectes a Ricardo Bofill Taller d’Arquitectura des del 2018. Actualment gestiona els projectes al nord d’Àfrica on es desenvolupen infraestructures públiques i privades per a la creixent evolució del territori. En la primera fase a La Fábrica es va implicar i realitzar diversos projectes, tant d’escala territorial com de disseny d’interiors, a l’Àsia i l’Orient Mitjà.
maria juul løhde
maria juul løhde
Dissenyadora d’interiors per la Danish School of Design de Copenhaguen, amb una sòlida formació en els principis i tècniques de creació d’experiències espaials. Després de finalitzar els seus estudis, estableix la seva pròpia empresa, WINK-experiència espacial, que li va permetre transformar la seva passió pel disseny en un negoci d’èxit. WINK s’especialitza en dissenyar llocs de treball inspiradors i funcionals que també transmeten l’essència de la identitat corporativa i els espais de la marca.
Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, ha tingut el privilegi de treballar en diversos projectes i col·laborar amb clients d’orígens i negocis molt diferents. Entre els seus clients es troben empreses, tant nacionals com internacionals, amb projectes que la porten a ciutats impactants com San Francisco i Vílnius (Lituània), així com a llocs remots com Groenlàndia. Recentment va tenir l’oportunitat de liderar amb un soci el disseny de la seu de Nestlé Nordic a Copenhaguen, un projecte que va mostrar la seva capacitat per combinar perfectament la funcionalitat, l’estètica i la visió del client en una experiència espacial cohesionada.
Creu fermament que els espais ben dissenyats tenen el poder de transformar el nostre benestar, potenciar la creativitat i fomentar la sensació de connexió. És aquesta creença la que la porta a crear entorns que inspirin i tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida.
yolanda ortega sanz
yolanda ortega sanz
Arquitecta-arquitexta especialitzada en gestió de projectes culturals (Project manager), editorials (editora tècnica) i formatius (docent) en arquitectura. Llicenciada en arquitectura i diploma d’estudis avançats (DEA, programa de doctorat) per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC), on és professora de projectes arquitectònics des del 2004. Com a personal investigador participa a diferents congressos internacionals , contribueix amb articles i en projectes de recerca com FAME (Fotografia i arquitectura).
Com a professional-arquitecta ha compartit estudi amb J.J. Ferrer Forés amb obres com els habitatges de protecció oficial a Es Mercadal o el projecte de revitalització urbana de Can Ribas (pavelló català VOGADORS, biennal de Venècia 2012), així com altres projectes d’habitatge social, equipaments i arquitectura efímera. Respecte a la seva tasca com a gestora cultural, s’ha format com a Project manager (PMI) i editora tècnica-arquitexta coordinant les col·leccions de l’editorial-Fundació Arquia fins al 2022. Actualment, ofereix serveis de gestió cultural i editorial a diferents institucions culturals dedicades a la divulgació i difusió de l’arquitectura, urbanisme, paisatge, fotografia i altres disciplines afins.